Nog niet ingeschreven?

Wel oud-leerling en/of (oud-)personeelslid, maar nog niet ingeschreven?? Meer dan 600 anderen gingen je voor!! Inschrijven kan nog tot uiterlijk 1 september op deze website op de pagina ‘Inschrijven (en betalen)‘ Van harte welkom!!!

Lees verder

Wist-je-datje? (3)

Het aantal inschrijvingen varieert van dag tot dag, maar donderdag 4 juli spande de kroon met 37 inschrijvingen op één dag. Op deze website (bovenaan in de rechter kolom) kun je je ‘abonneren’ op nieuwe berichten. Telkens als er een nieuw bericht verschijnt krijg je daarvan een e-mail.

Lees verder

Wist-je-datje? (2)

Cor Kremers en Roland Gijsbers zijn 21 september onze reüniehoffotografen. Zij maken klassenfoto’s en sfeerfoto’s. Hun foto’s, maar ook jullie reüniefoto’s worden zo snel mogelijk op www.pcd-reunie.nl geplaatst.

Lees verder

De PCD-reünie van 21 september GAAT DOOR!!!

Vanmiddag hadden we dé vergadering van de PCD-reünistencommissie. We zouden samen kijken of er voldoende inschrijvingen waren om ‘go’ te kunnen geven of ‘no go’ moesten geven. Tijdens de vergadering ‘liep’ de 500ste inschrijving ‘binnen’.   De reünie op 21 september GAAT DOOR!!!   De inschrijving gaat ook door. Tot uiterlijk 1 september. En dan sluiten we onverbiddelijk.   Omdat we de reünie goed voor […]

Lees verder

Over 100 dagen !!!

Vandaag 13 juni 2019 op Facebook: Veel Deurnenaren zijn op Pius XII of Peelland College naar school gegaan die binnenkort 60 jaar bestaat. Hoogste tijd voor een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud)personeelsleden. Over 100 dagen is het al zover. Op zaterdag 21 september. ‘Hoort, zegt t voort’. Meer info en inschrijven op www.pcd-reunie.nl

Lees verder

Advertentie en Inschrijven!

In weekblad van Deurne/ Peelbelang deze week deze advertentie. Inschrijven op de pagina ‘Inschrijven (en Betalen)‘ (€10,–) !!! Vergeet niet iedereen buiten Deurne te informeren en deel dit bericht met al je oud klasgenoten! Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, email, WhatsApp… allemaal goed!!

Lees verder

Hoort, zegt het voort!!

Hoort, zegt het voort!! Met nog 117 dagen te gaan tot aan de reünie druppelen de inschrijvingen gestaag binnen. We willen dat graag ‘boosten’. Daarom krijgt de reünist die de grootste werving heeft gedaan 10 consumptiebonnen! Dus laat ons het aantal ‘likes’, ‘retweets’, ‘interessants’, ❤️tjes en ‘reposts’ zien en WIN !!

Lees verder

Kom met meer, krijg dan meer…

Als je met veel oud-klasgenoten bent is dat natuurlijk het allerleukst. Van de groep die het meest compleet is, krijgt iedereen een extra consumptiebon! (Bovendien kom je natuurlijk met de meeste reünisten in één keer op ge groepsfoto. 😉)

Lees verder

Gehandicaptenparkeerkaart? Reserveer een parkeerplaats voor de reünie

Op 21 september zijn er bij PCD een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Het is daarom sowieso verstandig om met het OV of per fiets te komen. Reünisten die vanwege een fysieke beperking een gehandicaptenparkeerkaart hebben, kunnen een parkeerplaats dichtbij de ingang reserveren. Meld je via [email protected] aan, geef je gegevens door en reserveer een eigen parkeerplaats. Als je behoefte hebt aan nog andere voorzieningen horen […]

Lees verder